So couple days ago I have received Realash product in my post and I am excited to try it. Realash is an eyelash enhancer serum which helps to increase eyelash length and volume. It is tested to see results after 21 days, your eyelashes should be longer, thicker and fuller. The application of this product is very simple. After removing make-up in the evening, you will apply this product with sterile applicator supplied which looks like a liquid eyeliner to the skin of the eyelid close to the roots of eyelashes. You would apply it as you would do an eyeliner. Every evening you will repeat this step for about recommended 3 months. After that time it's recommended to keep doing it to keep it for about 2-3 times per week. Realash is used for upper lashes only and it has been developed according to FDA regulations.

Sounds all great? You can purchase your own on their website or stay tunned for an upcoming giveaway where you can win one of this amazing product yourself. Follow me and subscribe me for updates of the giveaway xx

I am excited to test it myself now, as you know, Asian eyelashes are more shorter and straight compared to any others, so I am myself curious on how it will work on Asian eyelashes. Will update you with results and opinions in 3 months. However, again, follow for giveaway which comes soon!


Credit: Realash FB
Před pár dny jsem dostala balíček poštou s Realash serum a nemůžu se dočkat abych to vyzkoušela. Realash je serum na rust řas, které zvětšuje objem a délku. Je to testované, že výsledky jsou viditelné po 21 dnech, řasy by měly být delší, hustší a atraktivnější. Aplikace tohoto produktu je velice jednoduché. Večer po odlíčení, nanesete to pomocí aplikátoru, který vypadá jako oční tekuté linky. Nanesete to na pokožku víčka na kořínky řasů. Takhle budete pokračovat každý večer po dobu 3 měsíců jak je doporučeno, po této době byste měli pokračovat nanášet serum pro udržení 2-3x týdně. Serum se používá pouze pro horní řasy a bylo vyvinuto podle předpisů FDA. 

Vše zní skvěle? Můžete si zakoupit na jejich stránce a nebo mě sledujte na socialních medii a na blogu, protože mám pro vás připravený giveaway kde můžete vyhrát jeden serum Realash na vyzkoušení. Těším se jak já to sama vyzkouším a jak to bude na mě působit. Jelikož jak víte, Asijské řasy jsou velice krátké a rovně, tak jsem zvědava jestli to bude fungovat i na Asijské řasy. Ozvu se vám za 3 měsíce s mými dojmy o produktu a výsledku. Mezitím tedy nezapomeňte sledovat a nezměškejte připravenou giveaway!






  Find me as well on facebook /twitter /instagram /bloglovin' /tumblr /shop my closet /photography /ask me