LONDON




You might be aware of all those teeth whitening products, laser whiteting and other procedures how to approach those american smile. Comment bellow if you have experienced anything and what are the results. It's always good to read others opinions and results before making a decision for which one to go. So here, I am with my (first?) beauty product review on Mr. Blank Teeth whitening strips supply for 2 weeks. You can easily purchase them online and you have an option of more weeks to try. 

Asi už jste slzšeli o těch produktů na zbělení zubů či laserem a nebo další způsoby jak dosáhnout k tomu Americkému úsměvu. Zanechte koment, jestli jste něco vyzkoušeli a jaký to měl účinek. Je vždycky dobré si přečíst nějaké hodnocení předem od lidí co si to vyzkoušelo, aby se nám zjednodušilo rozhodování. Tudíž zde píšu (své první?) beauty hodnocení na produkt od Mr. Blank Teeth bělicí pásky na 2 týdny. Můžete si je jednoduše zakoupit online a máte možnost zakoupit i zásobu na více týdnu na vyzkoušení. 



A picture before starting to use those stripes, excuse me for the photo mobile quality

It comes in a nice box with clear instructions at the back. One pack contain of upper and lower gel mint stripe for your teeth that you apply everyday for the duration of 2 weeks (or more if you have bought a supply for longer). You leave them for 30 minutes and after removal, I usually go to brush my teeth or wash my mouth, because it is very stranged those bits and pieces in my mouth. 
So I have been doing that for 2 weeks now. 

To be honest, after using these stripes, I haven't noticed any big changes. Either it might be that 2 weeks are not enough or they are not being helpful to me. Have to note down, that everybody is sensitive to different things, therefore these stripes might not be for everybody. But, it's worth a try;)
And what kind of experiences do you have with these stripes or other methods?
Excuse me for not a proper before and after photos, as I am not the type of person to be smiling with my teeth as well as I have said, no significant changes has been made.

Přišlo to v pěkné krabičce se stručným a jednoduchým návodem na aplikaci. Jeden ten sáček obsahoval horní a dolní mint gelový pásek na zuby, které použijete každý den po dobu 2 týdnu (a nebo na jak dlouho jste si koupili zásobu) na půl hodiny. Po sundání toho gelového pásku, většinou si jdu opláchnout pusu a nebo si vyčistit zuby, jelikož je to velice zvláštní pocit v puse.
Takže jsem to dělala opakovaně po dobu 2 týdnu.

Upřímně, nijak jsem nepostřehla změny. Buďto ty 2 týdny pro mě nebylo dostatečné a nebo tento produkt mi není souzen. Každý ma jiný vkus a když mluvíme o beuaty produktech, o našich zubech, tak je každý máme jinak citlivé, tudíž tyhle pásky mohou být špatná volba pro ty co mají opravdu citlivé zuby.
Omlouvám se, že nemám žádné lepší fotky před a po, ale nejsem ten typ co se směje se zubami moc a také, jak říkám, žádná obrovská změna neproběhla.



Pictures after finishing two weeks supply pack